Lingerie Styling

ERVAAR HET VERSCHIL

Weet jij jouw bh maat ?

Draag jij de juiste bh?

Wassen doe je zo

Check je borsten

Lingerie Styling advies

Badmode advies

Shape je figuur

Afspraak maken

Lingerie Styling.

Lingerie Styling is méér dan gewoon een setje passen en kopen. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past en waar jij je op en top vrouwelijk in voelt. Maak nu een afspraak of kom gewoon langs en ervaar zelf het verschil!

 

Lingerie moet niet gewoon goed zijn,
ze moet perfect zitten.

Marisca, eigenaresse Burgh Lingerie

Waarom Lingerie Styling?

Wij geloven dat lingerie zorgt voor de basis van jouw zelfvertrouwen. Onze lingerie stylistes kijken verder.  Ze checken of je de juiste maat draagt, welke bh-stijlen het beste bij jouw figuur passen en ga zo maar verder. Aandacht voor jouw persoonlijkheid straat hier centraal. Onze missie? Jouw perfecte lingeriematch vinden!

Prima Donna Award winner

Onze unieke service werd meerdere malen bekroond met de prestigieuze Prima Donna Award, zeg maar de ‘Oscar van de lingerie’. Deze prijs bekroont de lingeriespeciaalzaak met de beste paskamerservice in Nederland, België en Duitsland. En daar zijn wij heel trots op,

Ontdek bij ons het geheim wat Lingerie Styling ook voor jou kan doen.

Lingerie advies op maat.

Ons team bestaat uit getrainde experts die jou met raad en daad zullen bijstaan. Op al jouw vragen over lingerie, badmode en nachtkleding hebben wij een antwoord. Kom lang of maak een afspraak voor een lingerie styling. Eén van onze lingerie stylistes zal je maar al te graag helpen om je nieuwe zaken te leren kennen die je zelf niet zou hebben gevonden.

Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van stijlen voor jouw lichaam, lijnen die je silhouet flatteren en tinten die je een goed gevoel geven.