Ze bestaan echt !!! Badpakken en bikini’s waar je je erg gelukkig in voelt. We zouden ons er geen seconde druk over moeten maken, maar wij vrouwen kijken massaal tegen dat vreselijke strandseizoen op. Nou… dat lossen wij graag voor je op. Geloof mij, voortaan loop je met zelfvertrouwen rond in je badgoed.

Marisca, eigenaresse Burgh.

Voorgevormde Bikini

Triangle Bikini

Strapless Bikini

Halter Bikini

Bikini niet voorgevormd

Bikini Broekjes

STRANDKLEDING.

Hippe strandkleding. Zon, zee, strand of voor lekker thuis in de eigen tuin. De mooiste strandkleding shop je bij Burghlingerie. Ben je op zoek naar een leuke jurk of blouse of net die leuke pareo ……wij hebben een grote collectie in strandaccessoires zodat je altijd kunt slagen om er simpelweg mooi uit te zien!

BADPAKKEN.

Badpakken zijn de laatste jaren weer helemaal ‘in de mode’. Lange tijd droeg je een badpak aren alleen boven een bepaalde leeftijd. Totale onzin natuurlijk, je mag altijd dragen wat je leuk vindt. Maar dat het ‘normaler’ is om een badpak te dragen is zalig. Gelukkig zijn er heel veel mooie badpakken te koop en ik deel graag onze favorieten.

Welke BIKINI of BADPAK

past bij jouw figuur?

APPEL FIGUUR

De appel heeft slanke benen, smalle heupen en een voluptueus bovenlichaam met vaak grote(re) borsten. Als je een buikje wil camoufleren, kun je voor het badpak gaan. Er zijn corrigerende badpakken die je taille meer vorm geven en met strategisch geplaatste plooien een buikje verdoezelen. Kies voor een hoog uitgesneden exemplaar die je slanke benen nog langer laat lijken. Liever een bikini? Ga in tegenstelling tot de peer voor een opvallend bikinibroekje voor het evenwicht.

PEER FIGUUR

Heb je een slanke taille, smalle schouders, heupen die breder zijn dan je schouders, volle billen en dito bovenbenen? Dan ben je een peer. Een Body types bandeautop brengt de boel in balans doordat het je schouders wat breder laat lijken. Je kunt ook kiezen voor een kleurrijke top met een egaal broekje om de aandacht naar de bovenkant te verleggen. Je kunt je rondingen vieren met een klein Braziliaans bikinibroekje, maar als je je onzeker voelt over je heupen kun je ook gaan voor een wat breder, hooggesloten broekje. Een badpak met een open rug en accent op de bovenkant past ook perfect bij de peer.

RECHT FIGUUR

Het rechte type heeft smalle schouders, smalle heupen, een slanke atletische bouw en geen duidelijke taille. Vrouwen met een recht lijf kunnen losgaan met prints, ruches en strikken om de boel wat meer vorm te geven. Body types Een platte kont lijkt ronder in een klein broekje dat een klein stukje bil showt en heupen lijken breder als je het broekje vastknoopt met een strikje. Triangeltops kun je heel goed hebben en met een uitgesneden badpak (een monokini) creëer je zo de illusie van een taille.

ZANDLOPER FIGUUR

De zandlopers onder ons zijn mazzelaars. Als je een duidelijke taille en volle borsten hebt en je heupen in verhouding zijn met je schouders, kun je vrijwel iedere bikini of badpak aan. Body types Als je liever geen bikini draagt, kun je gaan voor een badpak met een V-vormig decolleté die de nadruk legt op je taille. Bikinibroekjes met touwtjes zijn een succes, net als bandeautops en a-symmetrische badpakken die het accent op je schouders leggen.

Goed, nu weet je wat voor bikini’s en badpakken je moet shoppen. Nu nog een laatste tip: bestel het online. Dan kun je thuis op je gemak alles doorpassen, in goed licht zonder dat je halfnaakt en oververhit in een paskamerhokje je bikinitop probeert vast te knopen in licht dat putjes toont die daar voorheen echt niet zaten.

Lingeriestyling

Giftcard

De juiste maat