Het belang van de juiste BH maat .

Heel wat factoren hebben invloed op je lichaam en dus ook op je borsten: een zwangerschap, gewichtsschommelingen, of gewoon omdat je een dagje ouder wordt. Laat daarom elk jaar je juiste bh maat bepalen door onze lingerie stylistes. Of, beter nog: laat je bij de aankoop van iedere nieuwe bh begeleiden.

Laat jij elk jaar je BH maat checken?

Dat je beha de juiste maat moet hebben lijkt vanzelfsprekend. Toch blijkt dat 2 op de 3 vrouwen met de verkeerde bh maat rondloopt.  Wanneer heb jij dit voor het laatst laten checken?

De juiste lingerie
voor grote borsten

Als je je decolleté wilt accentueren, is een voorgevormde bh met ondersteunende functie jouw juiste keuze. De stof mag gerust wat steviger zijn, want ook het materiaal geeft extra steun.
Liever een maatje minder? Een minimizer bh geeft je borsten meer ruimte naar de breedte. Hierdoor gaan ze er een cupmaat kleiner uitzien. In de grote cupmaten zijn de schouderbandjes breder en gewatteerd zodat ze niet knellen of snijden.

De juiste lingerie
voor brede heupen

Een goede manier om je heupen smaller te doen lijken, is je decolleté wat meer te benadrukken. Hiervoor zijn een balconette, push-up, beugel-bh of een voorgevormde bh perfect. Ook contrastrijke kleurencombinaties zoals zwart en poudre of wit en marineblauw trekken de aandacht. Slips met hoog uitgesneden beenopeningen zoals maxislips of tanga’s flatteren je figuur, want ze geven je langere benen en laten je brede heupen er smaller uitzien.

De juiste lingerie
voor een buikje

Shapewear die je buik en taille vormt, is ideaal om onder een jurk te dragen. Zorg ervoor dat de band van de bijpassende slip niet op heuphoogte eindigt. Erboven of eronder mag natuurlijk wel. Hogere tailleslips verbergen een buikje en leggen het accent op het smallere gedeelte boven je navel. Hiervoor zijn seamless slips of modellen met een kanten band het meest geschikt. 

De juiste lingerie
voor kleine borsten

Lingerie in lichte kleuren geeft je borsten en heupen meteen meer volume. Pas op dat je slips niet te laag zitten. Je kiest beter voor wat hogere modellen. Beha’s met kant en prints ogen bijzonder vrouwelijk en benadrukken je vrouwelijke lijnen. Ook getailleerde negligés en body’s geven een smal figuur wat extra curves. Daarom laat je altijd eerst je juiste bh maat bepalen zodat je zeker weet dat de lingerie past.

Marie Jo weet al 100 jaar wat de juiste bh maat voor je kan doen. 

In 6 STAPPEN. naar jouw perfecte BH

STAP 1. HET MIDDENSTUK

Het middenstuk moet mooi op het lichaam aansluiten, zonder in de huid te snijden of te los te zitten.

TIP: Om de pasvorm van de cups te beoordelen,
gebruik je het beste een bh zonder vulling.

STAP 2. DE BEUGELS

Het is belangrijk dat de beugels je borst mooi omsluiten. Enkel op deze manier zullen ze extra steun geven en de borst een mooiere vorm geven.

 

STAP 3. JE CUPS

Het is belangrijk dat de cups je borst mooi omsluiten. Enkel op deze manier zullen ze extra steun geven en de borst een mooiere vorm geven.

STAP 4. HET RUGPAND

Samen kijken wij zorgvuldig of het rugpand perfect horizontaal zit en mooi aansluit op je lichaam.
Alleen zo geeft je beha voldoende steun en worden je borsten gelift.

 

STAP 5. DE SCHOUDERBANDJES

De schouderbandjes moeten strak aansluiten. Zonder de schouders te snijden of sporen na te laten. De bandjes bieden de meeste ondersteuning, terwijl de schouderbandjes het gewicht van de borsten helpt te verdelen.

“Maar liefst zeventig procent van de vrouwen draagt niet de juiste beha-maat. Zonde, want met de juiste beha kun je heel wat klachten voorkomen, zoals rugpijn. Bovendien komt het ook nog eens je figuur ten goede, waardoor je je meteen een stuk zekerder voelt. De stylistes van BURGH. lingerie geven je advies waar je op moet letten!”

Karin, bedrijfsleidster BURGH. lingerie

Lingeriestyling.

Lingerie moet niet gewoon goed zijn,

ze moet perfect zitten.

Lingerie Styling is méér dan gewoon een setje passen en kopen.
Maak nu een afspraak of kom gewoon langs en ervaar zelf het verschil!

 

Badmode advies

Blijf op de hoogte

Wasadvies