“Met de juiste shapewear worden (kleine) oneffenheden op een elegante manier weggewerkt”.

Linda, Assistent Bedrijfstleidster Burgh.

Uitleg probleemzones

Figuur Appel

Gewicht rondom de taille

Gewenst effect

Slanke taille

Shapewear

Figuur Peer

Gewicht op  heupen en billen

Gewenst effect

Smallere heupen, billen en dijen

Shapewear

Figuur Zandloper

Geen specifieke probleemzone

Gewenst effect

Creeëren van een glad silhouet

Shapewear

Figuur Recht

Geen duidelijke taille

Gewenst effect

Creeëren van een taille

Shapewear

Alles wat je moet weten over Shapewear

Heb jij ook vragen over shapewear? Kan die buik platter met een correctieslip? Is het ongezond? Wat zijn de voor- en nadelen? Werkt het echt, en hoe dan? Ik probeer al je vragen te beantwoorden of laat je informeren in de winkel.

Waarom zou ik shapewear dragen?

Je leest het overal, iedereen doet het, maar waarom zou jij? Echt niet alleen als je te dik bent. Juist niet. Het is meer om bijvoorbeeld dat leuke jurkje aan te kunnen zonder rollen op de verkeerde plekken. Of vervelende randjes die je overal ziet. Shapewear trekt gewoon alles even strak en glad. Het duwt je vetjes richting billen of borsten. Dat is toch een fijnere plek dan om je middel. Het kan je net even die extra boost geven voor dat feestje waar je onzeker over was. Ook kan shapewear ondersteuning geven en je lichaam vormgeven.

Voordelen van shapewear

Het werkt!  Je ziet er meteen een paar kilo lichter en een stuk strakker uit. Geen zwemband meer! Ja, je krijgt echt je buik platter met shapewear. Het is goed voor je zelfvertrouwen. Je kan net wat strakker en gestroomlijnder naar dat feestje, of op die familie foto waar je al tegen op ziet. Kleding valt gewoon mooier. Vooral strakke kleding staat net wat mooier om je lichaam.

Zorg voor de juiste maat shapewear

Te strakke Shapewear is niet gezond en het staat ook niet. Wij nemen eerst goed je maten op, en kijken dan wat het beste bij jou past. Te strakke shapewear kan zorgen voor gezondheidsproblemen. Het is erg belangrijk dat je de juiste maat draagt. Je kunt organen of zenuwen beschadigen. Dit is trouwens niet alleen met shapewear het geval. Ook skinny jeans of andere strakke kleding kunnen zenuwen beknellen.

Wil je het onder een specifiek jurkje dragen, kom dan naar de winkel en neem je jurk mee. Pas je shapewear samen met de jurk, zo weet je precies hoe het er uit komt te zien. Ook verschillende soorten shapewear kunnen verschillende resultaten geven, zeker even meerdere testen.

Badmode advies

Wasadvies

Lingeriestyling

Giftcard

De juiste maat