Lingerie Styling.

Lingerie Styling: kwaliteit gegarandeerd

Als erkend Speciaalzaak bieden wij je de absolute garantie dat je geholpen wordt door stylistes die de Lingerie Styling opleidingen met succes hebben gevolgd. Bovendien controleren “mystery shopppers” geregeld of onze service voldoet aan alle kwaltiteitsnormen.

Ervaar zelf wat de juiste lingerie voor je kan doen.

Laat minstens eenmaal per jaar je BH-maat controleren.

Heel wat factoren hebben invloed op je lichaam en dus ook op je borsten. Een zwangerschap, gewichtschommelingen, of gewoon het feit dat je een dagje ouder wordt. Daarom is het belangrijk om elk jaar je BH-maat na te laten kijken door onze lingerie styling specialiste. Zo ben je zeker dat je de juiste BH-maat draagt.

Benieuwd wat

de juiste BH

voor jou kan

doen?

Elke vrouw wil er goed uitzien.

Lingerie Styling helpt je met een BH die je borsten op hun mooiste toont.

Jouw borsten …. te groot, te klein of niet zo stevig als je graag zou willen? Allemaal staan we er wel eens bij stil want vrouwen willen vrouw zijn. En daar horen mooie borste bij. Wij helpen je … die lingerie te kiezen die voor jou doet wat ze moet doen. Ervaar zelf wat de juiste BH met jouw figuur doet en maak nu een lingerie styling afspraak

70% kans dat je de verkeerde BH-maat draagt. Twijfel jij ook?

65% van alle vrouwen draagt alleen zwart of witte lingerie. En jij?

De juiste beha ondersteund en corrigeert je figuur.

Elk lichaam is immers anders. Voor elke vrouw is er een beha die een boost geeft aan je figuur. Wil je meer of net minder borstvolume, een iets dieper decolleté of een slanker silhouet? Onze stylistes helpen je om je troeven te benadrukken en je minpuntjes te verdoezelen.

Lingerie Styling.

Lingerie Styling is méér dan gewoon een setje passen en kopen. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past en waar jij je op en top vrouwelijk in voelt. Maak nu een afspraak of kom gewoon langs en ervaar zelf het verschil!