LINGERIE WASADVIES 

Uitleg voor zorgeloos wassen.

Geen ingewikkeld gedoe. Maak wel alle haakjes vast en doe je lingerie altijd in een waszakje.

Laat je wasmachine het zware werk doen! Kies voor een fijnwasprogramma op 30° met max. 600 toeren en vul de trommel van je machine tot max. 1/3. Wees lief voor je spullen en gebruik een mild fijnwasmiddel en beter geen wasverzachter.

Je lingerie wil frisse lucht, net als jij. Laat je lingerie drogen in de lucht. Lingerie kan NIET in de droger.

Lepeltje, lepeltje: vouw de cups dus netjes in elkaar, zodat ze hun vorm behouden en hun ondersteunende werk kunnen blijven doen.

BADMODE WASADVIES 

Uitleg voor zorgeloos wassen.

Schadelijk voor het materiaal

Je badmode heeft ook zonder de zoute zee of het chloorwater van het zwembad heel wat te verduren. Jouw (zoute) zweet en de zonnebrandcrème waar je je mee insmeert laten hun sporen na op het elastische materiaal. En wist je trouwens dat ook de zon ervoor kan zorgen dat de rek uit je bikini gaat? Spoel je badkleding uit na iedere draagbeurt.

Met de hand wassen

De enige manier om je badkleding mooi te houden is, door deze met de hand te wassen. Zorg ervoor dat je een zacht wasmiddel, speciaal voor fijne was, bij gebruikt. De beste manier is met koud water. Gooi er een scheutje fijnwasmiddel bij en dompel je bikinin of badpak een paar keer onder, zónder te schrobben of te wrijven. Dit beschadigt namelijk de stof.

Drogen

Spoel het setje schoon onder koud lopend water. Knijp zachtjes het overtollige water uit je badpak of bikini, maar zorgt ervoor dat je hem niet uitwringt. Dit beschadigt het materiaal.
Leg een handdoek op de grond en rol je zwempak er losjes in. Laat het badpak daarna drogen op een plekje uit de zon, zodat dit het materiaal niet kan aantasten.

Lingeriestyling

Shapewear

Lingeriestyling

Giftcard

De juiste maat