PRIFORM borstprothese 

Een zachte, comfortabele en tijdelijke borstprothese.

Voorlopige borstprothese na je operatie

Een textielprothese is een lichte prothese die bestaat uit een van textiel gemaakt hoesje waar een vulling in zit. Vaak wordt deze prothese in het ziekenhuis na een operatie meegegeven voor de eerste periode (6 weken) na een operatie voordat je een siliconen prothese laat aanmeten.
De katoenen achterkant voelt zacht aan op de huid en de naadloze voorkant tekent niet af onder de kleding. De vulling kan worden bijgevuld of verminderd om het volume aan te passen.
De textielprothese kan direct na de operatie gedragen worden omdat het zacht en licht is voor de geopereerde huid waardoor het litteken goed kan genezen

“Ik wil niet alleen je silhouet teruggeven maar ook je zelfvertrouwen…”.

Karen, gediplomeerd mammacare-adviseuse

Belangrijkste voordelen

  • Voorlopige borstprothese om onmiddellijk na een borstoperatie  te dragen.
  • Het nieuwe ontwerp is beter afgestemd op elke vorm en past goed bij je andere borst
  • De voorgevormde, naadloze voorkant tekent niet af onder de kleding;
  • De luchtdoorlatende katoenen achterkant voelt zacht aan op de huid
  • De vulling van lichtgewicht fiberfill kan worden bijgevuld of verminderd om het volume aan te passen aan de gewenste grootte
  • De ideale oplossing om het figuur te herstellen tijdens het genezingsproces en voor de vrouw een definitieve borstprothese kan krijgen

Licht van gewicht

Een textielprothese is een lichte prothese die bestaat uit een van textiel gemaakt hoesje waar een vulling in zit. Dit kan een polyestervulling zijn, zoals bij de Priform, of een schuimvulling (bijvoorbeeld de Leisure Form).

Vaak kan het hoesje gewassen worden. De textiel prothese wordt direct na de operatie gedragen omdat het zacht op de huid is zodat het litteken goed kan herstellen.

Wanneer de operatie al langer geleden is, wordt soms ook voor een textiel prothese gekozen als het echt heel licht en zacht moet zijn. Maar met een textiel prothese kan over het algemeen niet zo’n mooie symmetrie verkregen worden als met een siliconen prothese omdat de textiel prothese zo licht is en hierdoor kan gaan schuiven. Daarnaast is de vorm minder goed afgestemd op de vorm van de borst.

Shop je Prothese BH Online of in de winkel.

De cups van onze beha’s bevatten onzichtbare hoesjes. Mooie en verleidelijke beha’s en bijpassende lingeriesetjes waar bovendien je borstprothese in past.

Onze lingerie met hoesjes combineert de essentie van vrouwelijkheid met de nieuwste modetrends. Ontdek onze lingerie die jouw natuurlijke vorm herstelt en accentueert. Dankzij onze geavanceerde hoesjestechnologie blijven borstprothesen mooi op hun plaats en is er dus geen enkele reden waarom jij geen prachtige lingerie vol zelfvertrouwen zou kunnen dragen. Ontdek onze lingeriecollectie met verleidelijke details in kant.

SEMH gecertificeerd