SEMH erkend leverancier BORSTPROTEHESES

Bij ons ben je in goede handen.

GEKWALIFICEERDE. ADVISEUSES

Karen, Ineke en Marisca meten bij ons borstprotheses aan en hebben allemaal de opleiding tot Mammacare adviseuse gevolgd. Om onze kennis up to date te houden, worden Karen, Ineke en Marisca jaarlijks bijgeschoold.

SEMH ERKEND

BURGH. is een SEMH erkend bedrijf. De SEMH is een onafhankelijke organisatie. Elk jaar toetst de SEMH de erkende bedrijven die borstprothesen en lingerie aanmeten of zij aan de door hen opgestelde eisen voldoen. Deze eisen worden in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars opgesteld.

De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen  erkent.

HEB JE EEN KLACHT?

Laat het ons weten en wij doen ons uiterste best om het op te lossen. Het gebeurd gelukkig zelden maar mochten wij er samen niet uitkomen, dan is het goed om te weten dat wij via onze branchevereniging NVMCZ zijn aangesloten bij “Er is iets misgegaan“. Er is iets Misgegaan helpt u graag met het oplossen van het probleem. Daarvoor is een klachtenregeling beschikbaar. Hierin staat stap voor stap beschreven wat je kunt doen bij klachten en wat Er is iets Misgegaan bij een klacht voor je kan betekenen. Het doel van deze procedure is de onvrede weg te nemen en het vertrouwen wederzijds te herstellen.

BURGH. voldoet aan al deze strenge kwaliteiteisen. Mede door de certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars
toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren.

Hoe werken wij?

Uitleg borstprotheses

Lingerie protheses

Ontdek Lingerie prothese

Ontdek Badmode prothese