Het geheim van een Prothese BH.

Alleen met een goed passende Prothese BH komt een borstprothese goed tot zijn recht. Daarom is je keuze voor lingerie prothese niet alleen afhankelijk van je persoonlijke smaak. Met name je lichaamsbouw en de wijze waarop de operatie is uitgevoerd spelen een belangrijke rol. Daarom is een Prothese BH zo ontworpen dat je uiterlijk nauwelijks tot geen verschil meer ziet tussen je eigen borst en de geopereerde borst.

Ruime keuze Prothese Lingerie

Bij BURGH. vind je een ruime keuze in modellen, kleuren en stijlen. Deze prothese BH’s zijn voorzien van cuphoesjes om de prothese in te kunnen dragen. Daarentegen hebben ze bredere schouderbandjes om oedeemvorming te voorkomen en hebben een hoger gesloten decollete. Een Prothese BH is gemaakt van zacht en soepel materiaal dat zorgt voor een groot draagcomfort.

Voor een goed advies en het aanmeten van je lingerie adviseren wij je om een afspraak te maken.

Wat nou als je graag een prothese BH met  beugel wil dragen?

Kan dit dan ‘opeens’ niet meer. Natuurlijk wel, maar niet voor iedere vrouw is dit een geschikte keus. Onze mammacare adviseuses weten je hier goed over voor te lichten. Door een prothese bh met beugel te dragen zien we vaak een licht push-up effect.

 

Geef jij de voorkeur aan een voorgevormde prothese bh?

Een voordeel van het dragen van deze voorgevormde prothese bh’s is dat ze vaak mooi glad en naadloos zijn. Hierdoor zijn ze nauwelijks zichtbaar zijn onder kleding. Zoals in elke prothese bh zijn ook in de vormgevormde prothese bh’s hoesjes gemaakt.

Mooie stoffen, “op maat” werken en oog voor detail zit in mijn DNA. Lingerie heeft een belangrijk psychologisch effect. Zelf ondervindt ik dat ook: de juiste Prothese lingerie geeft je positieve kracht en dat straal je uit. Lingerie is er om jezelf te verwennen en blij te maken, welke maat je ook hebt. Omdat wij met een grote collectie prothese lingerie werken vindt jij zeker dé lingerie die bij je past.

Ineke, gediplomeerd mammacare-adviseuse

Prothese Lingerie.

Wij willen jou graag met een glimlach de deur uit laten gaan. De verschillende merken prothese lingerie helpen ons hier een handje bij. Prothese lingerie is er voor ieder vrouw en houdt rekening met het stukje extra comfort dat elke vrouw graag wil..

Maak nu een afspraak en ontdek welke prothese lingerie bij jou het beste past.

SEMH gecertificeerd