DEELPROTHESE

Ondersteund daar waar nodig.

DEELPROTHESE. na een borstsparende operatie

Met onze lichte deelprothesen worden kleine verschillen na een borstsparende operatie perfect gecompenseerd. Siliconenschalen in verschillende vormen en in combinatie met een individueel vulbare achterkant zorgen voor een natuurlijke bedekking van oneffenheden en een perfecte pasvorm. Deelprotheses zullen je silhouet perfect ondersteunen of je nu een borstbesparende operatie hebt gehad, oneffenheden ondervindt ne een reconstructie of een ongelijke borstontwikkeling hebt.

Deelprothese en symmetrie

Het in evenwicht brengen van je silhouet is eenvoudig! Siliconen deelprotheses bieden ondersteuning waar nodig en brengen het geheel weer mooi in balans. Ze zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan het eigen borstweefsel en hebben dunne en zeer zachte randen waardoor je ze niet voelt tijdens het dragen.

deelprothese balance natura 227

Deelprothesen (ook shapers genoemd) herstellen je silhouet.  Dit kan zijn omdat je van nature ongelijke borsten hebt. Maar ook als je asymmetrie ervaart na een  borstreconstructie. Onze Balance shapers kunnen in de behahoesjes worden gedragen of direct tegen de huid als je daar de voorkeur aan geeft. De Natura deelprothese bevat het gepatenteerd Comfort+ temperatuurregulerend materiaal, dat je helpt om koel te blijven achter de prothese.

deelprothese balance natura 231 amoena

De Balance Natura kan op verschillende posities in de cup gedragen worden, maar is vooral geschikt voor het onderste deel van de behacup. De Balance shaper geeft je symmetrie terug wanneer je ongelijkheid ondervindt van nature uit.  Of na operaties zoals een lumpectomie of reconstructie. De shaper kan je in de behahoesjes dragen of rechtstreeks tegen de huid. Deelprothesen zijn een eenvoudige, niet-chirurgische oplossing voor wie een symmetrisch silhouet zoekt.

SEMH gecertificeerd