Van der Burgh
Zoeken

welke lingerie past bij jou


Lingerie voor jou 
 

Ga ik voor een klassieke, sportieve of sexy look? Welke kleur past het beste bij mij? Moet ik daar nog bijpassende accesoires bij dragen? Dit zijn nog maar een paar vragen die wij onszelf stellen als we op zoek zijn naar nieuwe lingerie.<< Lingerie kopen >> zou een leuke ervaring moeten zijn, toch ervaren veel vrouwen dit vaak niet zo. Wees niet bang om wensen uit te spreken of om advies te vragen.
 
Je lingerie is het eerste wat je s ochtends aantrekt en het laatste wat je s avonds uit doet, daar mag je dus best wel even bij stil staan. De kracht van deze lingerie zit hem niet alleen in wat je letterlijk aantrekt, maar meer in wat het mentaal met je doet. Er zijn verschillende redenen om lingerie te kopen. Zo koopt de een het om zelfvertrouwen op te bouwen, de ander om te verleiden en weer een ander om zich krachtig te voelen. Het belangrijkste in elk van deze situaties is dat je de tijd neemt om te bepalen waar jij je goed bij voelt. 
 
Lingerie is tegenwoordig meer dan een trend. In deze tijd kennen we alle vormen, soorten en maten van lingerie. Denk jij bij lingerie aan verleiding, aan passie en zwoele blikken of noem jij het liever ondergoed en denk je aan comfortabele hoge slips? Ben jij meer het type van de beugelloze bhs en de luie avonden in je loungepak op de bank of loop jij liever rond in een sensuele kanten bustier? Voor elke gelegenheid, elk gevoel en maat is er een passend setje te vinden. <<Mooie lingerie>> kent zoveel verschillende betekenissen. Hier mee over onder het kopje <<mooie lingerie>>. 
 
Lingerie kent naast het verbeelden van schoonheid ook verschillende andere functies. Lingerie is meer dan alleen maar mooi. Dat sporten in een dagelijkse bh prima gaat is bijvoorbeeld een veel voorkomende fabel. Een dagelijkse bh is ontworpen voor het opvangen van neerwaartse bewegingen. Een sport bh is ontworpen om alle bewegingen op te vangen en zorgt daarom voor de juiste ondersteuning en comfort tijdens het sporten. Daarnaast kunnen we ook kijken naar het praktische aspect van de verschillende kleuren lingerie. Het dragen van witte lingerie onder lichte kleren steekt veel meer af dan het dragen van rode lingerie bijvoorbeeld. Als we het hebben over dat lingerie meer dan mooi is hebben we het natuurlijk ook over het draagcomfort en de steun die de lingerie biedt. 


 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel