Van der Burgh
Zoeken

Beach Life

Beach Life

Beachlife badmode


Beachlife
is een elegant Nederlands badmodemerk met de nadruk op kleurrijke bikini's vol leuke details. Het maatbereik van Beachlife Bikini's loopt van de cupmaten A t/m F. Beachlife is het badmodemerk bij uitstek om te flaneren over de stranden en biedt naast de Beachlife Bikini ook diverse prachtige beach fashion. Beachlife, met het hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg, werkt vol passie en enthousiasme aan het merk Beachlife. De beachlife collectie wordt internationaal verkocht en is erg populair onder de eigentijdse vrouw met een vrolijke levensstijl oftewel het onbezorgde leven.
 
Beachlife Bikini wordt met het jaar populairder. Zo is Beachlife gespot in de Elle stijlbijbel. De voorgevormde top Remy met het broekje van Fleur in de nostalgische bloemenprint is een must-have; aldus Elle. De Beachlife bikini kan heel goed worden gecombineerd met kleurige accessoires en wij weten zeker dat je dan de show zult stelen op het strand. 
Het merk Beach Life bieden wij nog niet aan via onze webshop.
Neem voor vragen over het merk Beach Life contact met ons op of kom naar de winkel waar je de collectie van Beach Life kunt zien en passen.


Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel